Algemene voorwaarden 

 

Privacy verklaring

In deze verklaring wordt aangegeven hoe CityDNA omgaat met privacy van opdrachtgevers en volgers van de blogsites.

CityDNA adviseert opdrachtgevers (overheid, semi overheid, onderwijs en adviesbureaus) over stedelijke ontwikkeling en de identiteit van een stad of een gebied. CityDNA werkt niet in opdracht van privé personen. CityDNA is gevestigd aan de Esdoornstraat 3, 8021 WB Zwolle en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

CityDNA beschikt over een zakelijk netwerk en bewaart de emailadressen en telefoonnummers van personen en bedrijven in dit netwerk. Emailadressen en telefoonnummers worden op verzoek verwijderd.

CityDNA werkt binnen opdrachten niet met deelbestanden van personen en/of bedrijven op de eigen pc. Deze gegevens blijven bewaard op de server van opdrachtgever. Indien het werken met privacygevoelige informatie aan de orde is, zal voor de duur van de opdracht een verwerkingsovereenkomst worden aangegaan.

CityDNA presenteert een blog op de site CityDNA. Ten behoeve van deze blogs wordt gebruik gemaakt van Google Analytics met als doel het (inter)nationale bereik te peilen en inzicht te hebben in welke blogs het meest worden gelezen.

Voor het project Ruhrfrau NL wordt een separate wordpress blog site onderhouden. De blogsite Ruhrfrau NL maakt gebruik van statistische informatie die automatisch door WordPress wordt bijgehouden. Wederom met als doel het (inter)nationale bereik te peilen en ik kaart te brengen welke blogs het meest worden gelezen.

Op beide blogs kan desgewenst door lezers worden gereageerd. Het emailadres dat daarbij wordt opgegeven is inzichtelijk voor CityDNA en de mailserver van de hoster, maar niet voor de lezers van de site.

Nieuwsberichten en/of berichten over een nieuwe blogpost van CityDNA of Ruhrfrau NL worden alleen verstuurd naar personen die zich hiervoor hebben ingeschreven. Personen die zich uitschrijven ontvangen geen nieuwsberichten meer.

Aangepast 9 juni 2018